Η εταιρεία

Οι εργοστασιακά ρυθμισμένα εγκέφαλοι δεν αφήνουν τον κινητήρα να αποδώσει το μέγιστο δυνατό εντός πάντα ορίων ασφαλείας. Αλλάζοντας τον προγραμματισμό του εγκεφάλου, παραμετροποιούμε τη χαρτογράφηση της προανάφλεξης, μίγματος και πίεσης turbo, επιτυγχάνοντας δυναμομετρημένα και αξιόπιστα αποτελέσματα καλύτερα από το εργοστασιακό πρόγραμμα αυτοκινήτου. Η εταιρεία μας, από τις πλέον αξιόπιστες στο χώρο, διαθέτει πολυετή πείρα, και έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο λειτουργίας με σύγχρονο εξοπλισμό, και καινούργια προγράμματα υψηλών προδιαγραφών.

Ξεχωρίζουμε τις ανάγκες κάθε πελάτη και παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια! Πώς όμως γίνεται αυτό; Ξεκινώντας από το μηδέν, δημιουργούμε και «γράφουμε» το αποκλειστικά δικό σας πρόγραμμα, δουλεύοντας επάνω στο δικό σας αυτοκίνητο, με βάσει τις δικές σας ανάγκες και τα δικά σας «θέλω», με λογισμικό & προγραμματισμό δικής μας δημιουργίας και κατασκευής, επάνω στην ECU του αυτοκινήτου σας! Έτσι, έχουμε τη γνώση, την εμπειρία και την δυνατότητα να αναλάβουμε και να προγραμματίσουμε κάθε μετατροπή, από απαιτήσεις σε καθημερινό επίπεδο, έως και αγωνιστικό επίπεδο υψηλών απαιτήσεων, από το Α έως το Ω, με εγγύηση στο αποτέλεσμα και την απρόσκοπτη λειτουργία του αυτοκινήτου σας!

Παραλαμβάνοντας ένα αυτοκίνητο από το εργοστάσιο παραγωγής του, παραλαμβάνετε και ένα πλήρες πακέτο ρυθμίσεων και «οδηγιών» από τους μηχανικούς της εκάστοτε εταιρίας, που επιτρέπουν την ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία του αυτοκινήτου, ακόμη και από τον πιο άπειρο οδηγό. Αυτό έχει σα συνέπεια, πολλές από τις δυνατότητες του αυτοκινήτου να παραμένουν «κλειδωμένες» και καλά κρυμμένες μέσα στον προγραμματισμό του εγκεφάλου του αυτοκινήτου, που ελέγχει τη συνολική λειτουργία του.

Σε αυτό το σημείο η SVSport έρχεται να «ξεκλειδώσει» κάθε χιλιοστό κρυμμένης δύναμης και να απελευθερώσει πλήρως την απόδοση του αυτοκινήτου σας με τον πιο ασφαλή τρόπο τόσο για εσάς όσο και για το αυτοκίνητό σας! Με τον σωστό επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου και την παραμετροποίηση όλων εκείνων των σημείων που θα αυξήσουν τόσο την απόδοση όσο και την οδηγική απόλαυση του αυτοκινήτου σας, όπως η προανάφλεξη, η αναλογία μίγματος & η πίεση του turbo, πετυχαίνουμε καλύτερα & πιο αξιόπιστα αποτελέσματα από κάθε εργοστασιακό πρόγραμμα!

Τα πάντα όμως ξεκινούν από τις δικές σας ανάγκες. Παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις για κάθε αυτοκίνητο ξεχωριστά, και δίνοντας πάντα προτεραιότητα στην ασφάλεια, η SVSport είναι δίπλα σας σε κάθε σημείο της διαδρομής για να πετύχουμε μαζί βήμα βήμα το άριστο αποτέλεσμα! Η πολυετής μας εμπειρία, σε συνδυασμό με έναν άρτια εξοπλισμένο & πλήρως ανακαινισμένο χώρο με σύγχρονο εξοπλισμό και προγράμματα υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων, μας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργούμε για εσάς ό,τι καλύτερο για το αυτοκίνητό σας, αλλά και την καθημερινή του χρήση!

Πώς δουλεύουμε...

Συζητάμε με τον πελάτη για τις ανάγκες του αυτοκινήτου και τις πιθανές βελτιώσεις αυτού.

Αναλύουμε τις ανάγκες σας και δημιουργούμε τη σωστή αναλογία απόδοσης-ασφάλειας-οικονομίας για εσάς και το αυτοκίνητό σας.

Δουλεύουμε επάνω στο αυτοκίνητό σας με συνεχείς δοκιμές και tests ώστε να διασφαλίσουμε το απόλυτο αποτέλεσμα!

Χρειάζεστε βοήθεια;

Εδώ είμαστε εμείς!

Καλέστε μας: 210 5908865 - 6981720032

Ξεκινήστε την βελτιώση
του αυτοκινήτου σου σήμερα!