Υπηρεσίες SVSPORT

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Ο νέος προγραμματισμός στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου σας(ECU) ξεκινά από το εργαστήριό μας με νέα προγράμματα Stage 1 και Stage 2. Όλα τα προγράμματα μας είναι ECO-FILES. Φυσικά, για προγράμματα Stage 3 & Stage 4 μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα για εσάς, σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας, και εφόσον αυτό είναι δυνατό για το αυτοκίνητό σας, με την υπάρχουσα δομή στον κινητήρα.

ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ

Αφήστε την εργοστασιακή απόδοση του αυτοκινήτου σας στο παρελθόν και απελευθερώστε το με το κατάλληλο ECU Tuning, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας! Θα δημιουργήσουμε για εσάς ένα πλήρως εξατομικευμένο πρόγραμμα που θα «ξεκλειδώσει» κάθε δυνατότητα του αυτοκινήτου σας με ασφάλεια, ώστε να το απολαμβάνετε κάθε δευτερόλεπτο, σε κάθε σας χιλιόμετρο!

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ

Κάθε σωστή και ολοκληρωμένη βελτίωση και αναπρογραμματισμός της ECU του αυτοκινήτου σας, απαιτεί ακρίβεια & σταθερότητα, γι’ αυτό και στην SVSport επιλέγουμε κορυφαία ανταλλακτικά & αξεσουάρ βελτίωσης, εξασφαλίζοντας έτσι το βέλτιστο αποτελέσμα και την μέγιστη απόδοση, με επιλογές τελευταίας τεχνολογίας με έμφαση στην ακρίβεια και την αξιοπιστία!

Εστιάζουμε σε 4 συγκεκριμένα σημεία βελτίωσης απόδοσης:

1. ECU Remapping

Περιλαμβάνει την ανάγνωση του εργοστασιακού προγράμματος λειτουργίας του εγκεφάλου (ECU) και τη βελτίωση του στα «σημεία», όπως είναι η πίεση του καυσίμου, η πίεση του turbo, η προανάφλεξη, ο έλεγχος του πεντάλ γκαζιού και πολλά άλλα, ώστε να απελευθερωθεί η πραγματική ισχύς του κινητήρα.

Κάθε κατασκευαστής θα πρέπει να προσαρμόζεται στους ισχύοντες νόμους και αρχές που διέπουν τις χώρες κυκλοφορίας του αυτοκινήτου. Έτσι, θυσιάζεται η ισχύς του, ώστε να πληροί όλες αυτές τις προδιαγραφές. Λαμβάνοντας υπόψη μας λοιπόν, αυτές τις ρυθμίσεις, τις βελτιώνουμε αισθητά, τόσο σε επίπεδο ισχύος, αλλά και σε επίπεδα οδηγικής συμπεριφοράς, ροπής, απόδοσης, αλλά και οικονομίας.

2. Βελτίωση Απόδοσης

Όλα μας τα προγράμματα βελτίωσης απόδοσης, αναπτύσσονται και προγραμματίζονται ώστε να λειτουργούν και να αποδίδουν άψογα σε εγκεφάλους εργοστασιακών αυτοκινήτων σύμφωνα με τη μέγιστη απόδοση αλλά και τη μέγιστη ασφάλεια. Έτσι, αξιολογούμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας, και δημιουργούμε για σας ένα προσωποποιημένο πρόγραμμα που να σας καλύπτει, αλλά και να συνάδει με τα πρότυπα ασφαλείας, οδηγώντας έτσι σε ένα ολοκληρωμένο σύνολο που θα σας κερδίσει με τη βελτιωμένη απόδοση και την βελτιωμένη οδηγική συμπεριφορά του!

3.OBD Remapping

Συχνά θεωρείται ως το ίδιο με το ECU Remapping, ή μπορεί συχνά να αναφέρεται και ως “OBD Tuning”. Και οι δύο όροι αφορούν την παραμετροποίηση και τον επαναπρογραμματισμό της ECU ώστε να αυξηθεί η συνολική απόδοση του κινητήρα. Ο όρος OBD Tuning αναφέρεται στη χρήση της διαγνωστικής θύρας OBD του κινητήρα, η οποία έχει πρόσβαση στην ECU, παρά στην αντικατάσταση της ECU, και αποτελεί την πιο συνηθισμένη μορφή ECU Tuning. Πολύ σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως η εργοστασιακή ECU “δεν ανοίγεται”, με συνέπεια να μην επηρεάζονται τόσο η αξιοπιστία της όσο και η ομαλή λειτουργία της, παρεμβαίνοντας μόνο στα σημεία όπου χρειάζεται και είναι απαραίτητο για τις κατάλληλες προσθήκες και βελτιώσεις ώστε να αυξηθεί η συνολική απόδοση του αυτοκινήτου σας, αλλά και να βελτιωθεί η συμπεριφορά του, πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, αλλά και όσα μας υποδεικνύει η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο.

4. Βελτίωση Οικονομίας Καυσίμου

Φυσικά όμως, με τον όρο απόδοση δεν εννοούμε μόνο την ιπποδύναμη ενός αυτοκινήτου, αλλά και την απόδοση και συμπεριφορά του σε κάθε συνθήκη. Έτσι με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα οικονομίας καυσίμου, δημιουργούμε ένα μοναδικό «μίγμα» απόδοσης και οικονομίας, φροντίζοντας το αυτοκίνητό σας σε όλες τις συνθήκες και εγγυώμενοι μια ομαλή λειτουργία, χωρίς κόπο και με λιγότερο καύσιμο. Με λιγότερη χρήση του γκαζιού και μια ομαλότερη κατανομή της ισχύος, θα πετύχουμε μεγαλύτερη αυτονομία και πιο σωστή κατανομή καυσίμου, με συνέπεια την οικονομία καυσίμου σε κάθε ρεζερβουάρ. Πελάτες μας έχουν δει μεγαλύτερη απόδοση στον κινητήρα τους και σαφώς βελτιωμένη οικονομία καυσίμου από -10% έως και -20% σε σύγκριση με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις, ειδικά σε κινητήρες diesel. Κάτι τέτοιο είναι ιδανικό και σε περιπτώσεις στόλων εταιριών, όπου οι ανάγκες για καύσιμο είναι αυξημένες και κάθε μικρό περιθώριο οικονομίας είναι πολύ σημαντικό!

Αφήστε το αυτοκίνητό σας στα χέρια των ειδικών...